Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kiseph

[Fixed] LuaError - ApplyStyle/CreateBar?

8 posts in this topic

Not good with coding, so not sure what this is affecting lol But it threw the error when I was in LFR.

2x DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:793: script ran too long

DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:793: in function "ApplyStyle"

DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:444: in function "CreateBar"

DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:5210: in function "Start"

DBM-PvP-5.3.0\Battlegrounds\Alterac.lua:106: in function "func"

DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:898: in function <DBM-Core\DBM-Core.lua:891>

Locals:

self = <table> {

options = <table> {}

defaultOptions = <table> {}

secAnchor = <unnamed> {}

announceHook = <func> @..\DBM-Core.lua:3750

smallBars = <table> {}

mainAnchor = <unnamed> {}

bars = <table> {}

hugeBars = <table> {}

numBars = 12

}

timer = 243

id = "TimerGY Frostwolf Relief Hut"

icon = "Icons\Spell_Shadow_AnimateDead"

huge = nil

small = nil

color = nil

isDummy = nil

newBar = <table> {

totalTime = 243

id = "TimerGY Frostwolf Relief Hut"

owner = <table> {}

fadingIn = 0

ftimer = 8.1590003930032

prev = <table> {}

timer = 243

frame = DBT_Bar_12 {}

}

newFrame = DBT_Bar_12 {

0 = <userdata>

obj = <table> {}

}

unusedBarObjects = <table> {}

createBarFrame = <func> @..\DBT.lua:373

mt = <table> {

__index = <table> {}

}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did this happen right after joining the Battleground? Was the BG already in progress when you joined it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The error you posted indicates that the Alterac Valley module noticed that the landmark icon for Frostwolf Relief Hut on your map changed.

The code that is referenced in the error message is also only active in zone 401 (Alterac Valley).

Did you maybe post the wrong error message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the weird part, I got the error while in LFR, and even double checked now and it's the right error. I mean, I don't know what it affected cause the LFR went fine as far as I could tell. I haven't BG'd in a week, so I don't know why it's throwing a BG error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Were you in a BG before LFR? like did your LFr queue pop while in BG?

what LFR section were you in?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I don't know what to tell you =/ The error happened in "Halls of FLesh-Shaping" LFR, and I hadn't been in a BG since a week before I posted this. It was a one time error, and I honestly don't know what it affected, but after tuesday's reset I'll try the LFR again and let you know if I get the error again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The error came from the AV mod, which is only possible if at some point your pvp mods loaded. By hand, or by entering any of the BGs.

Do you have any mods that interfere with the map? something changed the map to AV while you were in that raid, if you weren't looking at the AV map, one of your mods were. that's ONLY explanation. your map has to be set to AV for that timer to start.

either way, i'm just making the pvp mods more robust to tampering from other mods messing with map to solve that

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.