Jump to content


Photo

[Fixed] Scholomance ( Rattlegore ) bug report


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Wildsided

Wildsided

    Glass Joe

  • Members
  • 7 posts

Posted 22 May 2013 - 07:49 AM

I have tried it on different characters and it does not seem to work on any of them.
I have not changed the settings from the previous version and am using v5.3.0 (r9592).
Issue is not getting any announces for Bone Spike targets or a warning when you are missing Bone Armor.
Enable boss mod is checked as well as the first 3 boxes in Announces.

#2 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 774 posts
  • LocationGeorgia

Posted 22 May 2013 - 03:29 PM

are you not getting announces at all, or just not getting sounds?

sometimes blizzard changes combat events or things and it's possible the announces are completely broken. However, with the sound issue going on right now, have to be sure.

#3 Wildsided

Wildsided

    Glass Joe

  • Members
  • 7 posts

Posted 22 May 2013 - 09:50 PM

I am not getting any announces at all in that fight, that and the small window that shows who has no bone armor is not appearing. I run 6 characters thru a random dungeon and scenario each day and that is the only one I have noticed without the announces telling who loses one armor during the fight if it is me or another character in the group.

#4 Wildsided

Wildsided

    Glass Joe

  • Members
  • 7 posts

Posted 22 May 2013 - 10:17 PM

I just did a run thru it and took more notice of what was happening,
you get the bar telling you when the next bone armor attack is ( sorry forgot what it was called )
you get the blue notice in the center of your screen telling you when you get hit ( did not get hit in yesterdays runs)
but no small window telling you who does not have bone armor.

#5 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 774 posts
  • LocationGeorgia

Posted 23 May 2013 - 12:41 AM

ah the infoframe, was it turned on in options? i'll look into it

#6 Farmbuyer

Farmbuyer

    Glass Joe

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 May 2013 - 04:59 PM

I just ran Scholo with the latest DBM. Here's the error:

1x DBM-Core-5.3.0\DBM-InfoFrame.lua:290: table index is nil
DBM-Core-5.3.0\DBM-InfoFrame.lua:290: in function <DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:283>
DBM-Core-5.3.0\DBM-InfoFrame.lua:492: in function "Show"
DBM-Party-MoP-5.3.0\Scholomance\Rattlegore.lua:45: in function "OnCombatStart"
DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:2892: in function "StartCombat"
DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:2692: in function "handler"
DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:410: in function <DBM-Core\DBM-Core.lua:401>

Locals:
self = <table> {
 Show = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:466
 IsShown = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:553
 SetSorting = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:562
 SetHeader = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:557
 Update = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:513
 Hide = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:539
}
maxLines = 5
event = "playergooddebuff"
threshold = 113996
powerIndex = nil
iconMod = nil
extraPowerIndex = nil
sortLowest = nil
infoFrameThreshold = 113996
maxlines = 5
pIndex = nil
iconModifier = nil
extraPIndex = nil
lowestFirst = nil
currentEvent = "playergooddebuff"
frame = DBMInfoFrame {
 0 = <userdata>
 updateTooltip = 0.2
}
createFrame = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:138
sortingAsc = nil
updateHealth = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:218
updatePlayerPower = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:234
updateEnemyPower = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:251
updatePlayerBuffs = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:267
updateGoodPlayerDebuffs = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:283
updateBadPlayerDebuffs = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:299
updatePlayerAggro = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:356
updatePlayerBuffStacks = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:314
updatePlayerDebuffStacks = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:340
updatePlayerTargets = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:375
onUpdate = <func> @DBM-Core\DBM-InfoFrame.lua:393


#7 Tandanu

Tandanu

    Von Kaiser

  • Members
  • 59 posts

Posted 25 May 2013 - 06:24 PM

Fixed in r9636




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users