Jump to content


Photo

[Fixed] LuaError - ApplyStyle/CreateBar?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Kiseph

Kiseph

    Glass Joe

  • Members
  • 4 posts

Posted 25 May 2013 - 08:25 AM

Not good with coding, so not sure what this is affecting lol But it threw the error when I was in LFR.

2x DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:793: script ran too long
DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:793: in function "ApplyStyle"
DBM-Core-5.3.0\DBT.lua:444: in function "CreateBar"
DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:5210: in function "Start"
DBM-PvP-5.3.0\Battlegrounds\Alterac.lua:106: in function "func"
DBM-Core\DBM-Core-5.3.0.lua:898: in function <DBM-Core\DBM-Core.lua:891>

Locals:
self = <table> {
options = <table> {}
defaultOptions = <table> {}
secAnchor = <unnamed> {}
announceHook = <func> @..\DBM-Core.lua:3750
smallBars = <table> {}
mainAnchor = <unnamed> {}
bars = <table> {}
hugeBars = <table> {}
numBars = 12
}
timer = 243
id = "TimerGY Frostwolf Relief Hut"
icon = "Icons\Spell_Shadow_AnimateDead"
huge = nil
small = nil
color = nil
isDummy = nil
newBar = <table> {
totalTime = 243
id = "TimerGY Frostwolf Relief Hut"
owner = <table> {}
fadingIn = 0
ftimer = 8.1590003930032
prev = <table> {}
timer = 243
frame = DBT_Bar_12 {}
}
newFrame = DBT_Bar_12 {
0 = <userdata>
obj = <table> {}
}
unusedBarObjects = <table> {}
createBarFrame = <func> @..\DBT.lua:373
mt = <table> {
__index = <table> {}
}

#2 Tandanu

Tandanu

    Von Kaiser

  • Members
  • 59 posts

Posted 25 May 2013 - 12:36 PM

Did this happen right after joining the Battleground? Was the BG already in progress when you joined it?

#3 Kiseph

Kiseph

    Glass Joe

  • Members
  • 4 posts

Posted 26 May 2013 - 09:14 AM

I was in Looking For Raid when this happened, haven't been to a BG in a while.

#4 Tandanu

Tandanu

    Von Kaiser

  • Members
  • 59 posts

Posted 26 May 2013 - 11:28 AM

The error you posted indicates that the Alterac Valley module noticed that the landmark icon for Frostwolf Relief Hut on your map changed.

The code that is referenced in the error message is also only active in zone 401 (Alterac Valley).

Did you maybe post the wrong error message?

#5 Kiseph

Kiseph

    Glass Joe

  • Members
  • 4 posts

Posted 26 May 2013 - 06:23 PM

That's the weird part, I got the error while in LFR, and even double checked now and it's the right error. I mean, I don't know what it affected cause the LFR went fine as far as I could tell. I haven't BG'd in a week, so I don't know why it's throwing a BG error.

#6 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 895 posts
  • LocationGeorgia

Posted 26 May 2013 - 08:04 PM

Were you in a BG before LFR? like did your LFr queue pop while in BG?

what LFR section were you in?

#7 Kiseph

Kiseph

    Glass Joe

  • Members
  • 4 posts

Posted 27 May 2013 - 04:25 PM

Well I don't know what to tell you =/ The error happened in "Halls of FLesh-Shaping" LFR, and I hadn't been in a BG since a week before I posted this. It was a one time error, and I honestly don't know what it affected, but after tuesday's reset I'll try the LFR again and let you know if I get the error again.

#8 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 895 posts
  • LocationGeorgia

Posted 27 May 2013 - 06:31 PM

The error came from the AV mod, which is only possible if at some point your pvp mods loaded. By hand, or by entering any of the BGs.

Do you have any mods that interfere with the map? something changed the map to AV while you were in that raid, if you weren't looking at the AV map, one of your mods were. that's ONLY explanation. your map has to be set to AV for that timer to start.

either way, i'm just making the pvp mods more robust to tampering from other mods messing with map to solve that




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users