Jump to content


Photo

[Invalid] In Addons folder, but not showing up in launcher


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Liljess

Liljess

    Glass Joe

  • Members
  • 2 posts

Posted 12 February 2014 - 01:35 AM

I feel like this is such a noob question...tried looking through some of the pinned topics and other topics of people having loading issues, but nothing as basic as my issue.

 

I'm a (temporary) mac user, does that matter? I've never had an issue with my PCs. I just download from curse.com, zip, drag to Addons folder- no problem.

 

Doing all of the above, and it doesn't show up on my launcher screen.  

 

Any info would be great.

 

 

Sincerely-

 

Noobazour Jess

 

 



#2 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 884 posts
  • LocationGeorgia

Posted 12 February 2014 - 03:33 AM

To quote good advice of my friend tia on tech support forums

Your layout should look like so: http://imageshack.co...36/256/tbhz.jpg

If your layout looks like this: http://imageshack.co...7/3570/g7wt.jpg

Then you need to move the folders listed into the first image to the correct spot (directly into the AddOns folder).



#3 Liljess

Liljess

    Glass Joe

  • Members
  • 2 posts

Posted 14 February 2014 - 01:08 AM

I just realized what I'd been doing.. I was putting the whole Folder DBM-Core-5.4.7 in, but I  need to open THAT folder and copy all of those sub folders in..

 

Such a noob I am...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users