Jump to content


Photo

[Invalid] Spelltimer.lua:354 and 312


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 wiani

wiani

    Glass Joe

  • Members
  • 3 posts
  • LocationCanada

Posted 15 March 2014 - 07:49 PM

Updated but still getting the error. It only started today.

Spelltimer.lua:354 and 312

any suggestions? I would post the whole error box but its coming up on other computer. It says nothing else in the box but this line. No other add on effected or listed. Have titan panel and atlasloot



#2 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 1033 posts
  • LocationGeorgia

Posted 15 March 2014 - 07:52 PM

That's not a useful report. An error would say a lot more than that. Also. one of those line numbers doesn't make sense which indicates it could still be an older version running (possibly multiple addons folders)

Post the FULL error though so it's easier to identify.

#3 wiani

wiani

    Glass Joe

  • Members
  • 3 posts
  • LocationCanada

Posted 15 March 2014 - 08:05 PM

message: interface\addons\DBM-spelltimers\Spelltimers.lua:354: attempt to call method 'isinraid' (a nil value)

time: 03/15/14/14:02:06

Count: 53

Stack [C]: in function `isinraid'

Interface\addons\DBM-Spelltimers\Spelltimers.lua:354: in function

<interface\addons\DBM-Spelltimers\Spelltimers.lua:312>



#4 MysticalOS

MysticalOS

    French Hacker

  • ♦ Administrators
  • 1033 posts
  • LocationGeorgia

Posted 15 March 2014 - 08:19 PM

Yes, definitely an out of date version of mod. That was fixed 5 months ago. Wherever you are installing updated version of mod, that's not where your WoW installation is reading mods from. It's possible you have more than one addons folder. Or else, you are downloading an outdated spelltimers. Only curse and here have latest version. Anywhere else is probably grossly out of date.

#5 wiani

wiani

    Glass Joe

  • Members
  • 3 posts
  • LocationCanada

Posted 15 March 2014 - 08:25 PM

its a direct install from curse this afternoon. will check for double addon folder. this never happened before until today. thank you for reply will try to reload it and find the pesky second folder :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users